Basescu capetenia „haiducilor”(Ia de la saraci sa dea la bogati)

Această prezentare necesită JavaScript.

 In preajma referendumului din 29 iulie 2012, gandul multor romani zboara catre motivele care reclama debarcarea marinarului din fruntea statului. Simt nevoia acuta de a readuce in memoria colectiva cateva fapte de haiducie moderna din mandatul alesului….suspendat:

  • A  diminuat salariile bugetarilor cu 25 %  pentru a creste cheltuielile presedentiei si ale prea  multor „servicii” de care s-a inconjurat.
  • A desfiintat scoli si spitale dar a construit piscine si patinuare prin intermediul firmelor din arcul PDL care au beneficiat de licitatii  trucate pentru a jecmani banul public. Pentru ce sa-i pese de sistemul de sanatate romanesc doar se trateaza la Viena, iar invatamantul dupa cum bine zicea el „scoate tampiti”, un exemplu il are in familie .(EBA)
  • A facut lobby si chiar reclama pentru o firma straina care trebuia sa exploateze zacamintele aurifere din Romania pentru un pret derizoriu care in mod evident ar fi defavorizat statul roman. Intelegerea meschina dintre administratia portocalie si firma extractoare ar fi  reprezentat un major pericol pentru mediu.
  • A majorat pretul energiei electrice pentru consumatorul casnic pentru a sustine companiile care-i sustin campaniile elctorale(ALRO Slatina) si pe „baietii destepti” care fac profit pe spatele companiei de stat Hidroelectrica intrata in procedura de insolventa.
  • A reusit performata unica in Europa de a realiza 1 Kilometru de autostrada cu preturi de 10 ori mai mari decat media europeana, umfland astfel buzunarele camarilei portocalii .
  • Fodurile aflate la dispozitia guvernului care trebuiau alocate actiunilor de deszapezirea sinistratilor au fost deturnate … culmea! pentru construirea de patinuare prin firmele protejate de Elena Udrea
  • A folosit manipularea pentru a justifica intentia de a exploata gazele de sist sub pretextul independentei energetice. Desi este limpede pentru toata lumea ca actuala tehnologie de extragere a gazelor de sist este de-a dreptul criminala si ca in urma acestor exploatari raman zonele desertificate, Basescu si ai lui aveau intentia de a sifona banii rezultati din aceasta afacere. Exista studii privind producerea cutremurelor de suprafata cu efecte devastatoare asupra asezarilor umane din apropriere. Din fericire s-a cutremurat si rasturnat tronul prezidential, care a respectat proverbul „cel mai destept cedeaza primul”.
  • A sustinut, in mod fatis in complicitate cu mafia portocaliu-verzuie(oxidarea cuprului), guvernul MRU care dorea sa concesioneze in conditii defavorabile zacamintele de cupru din Romania pentru ca doamna Nuti sa mai construiasca cateva telegondole din care sa ne priveasca  cum traim in saracie si mizerie. Din fericire oxidarea cuprului nu a reusit si doamna Leana dupa 29 iulie o sa ne priveasaca printre gratiile  din otel forjat.
  • A furat  si vandut flota  si nimeni nu-i cere socoteala pentru ca este protejat de imunitate. Dosarele  penale  asteapta ca Basescu sa redevina un cetatean normal si noi il vom ajuta spunand DA pe 29 iulie la referendum.

Veniti la referendum sa votam DA si sa-I ajutam pe marinar sa ajunga comadant pe nava “Rahova” .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s