Traseistii, o specie de politicieni ai istoriei recente

Această prezentare necesită JavaScript.

“Ipocrizia este un omagiu pe care viciul il aduce virtutii”

La Rochefoucault

          In peisajul politicii romanesti si-a facut loc in mod miraculos o noua specie de asazisi politicieni pe fondul democratiei originale. Principiul pluralismului politic apanaj al democratiei autentice a produs din pacate si efecte perverse – posibilitatea unor oportunisti ai politicii romanesti de a parasi o barca care ia apa in favoarea alteia care tocmai s-a lansat la apa. Ce exemplu mai sugestiv decat parasirea de catre sobolani APR-isti infiltrati in PNL, care s-au coagulat cu FSN-istii din PD pentru a crea o oaste de stransura rapace si vicleana PDL. Ulterior prin mezalianta cu  o uniune create pe baze etnice cu pretentie de partid politic au mimat “dreptatea si adevarul” creand asteptari iluzorii cu sloganul “sa traiti bine” si “am trait cum am votat!”. Ca urmare a tradarilor din PSD si PNL s-a format partidul de “conjunctura” (UNPR)  asigurand guvernarea monstruoasei coalitii.

Manelizarea politicii romanesti a continuat  prin mecanisme dintre cele mai diabolice: santajul, momeala cu demnitati publice importante, mita si traficul de influenta.

In peisajul politic dambovitean dupa un model  national au aparut structuri portocalii care au confiscat administratia locala si judeteana. Aceste anomalii n-ar fi aparut in peisajul politic, daca nu ar fi gasit pamant fertil intr-o societate anomica, o societate in care valorile morale, normele si legile  sunt eludate.

Insanatosirea climatului social si politic se poate realiza doar prin readucerea  in actualitate a valorilor traditionale poporului roman, valorile monarhiei, garantul democratiei si libertatilor individuale si colective.

Veniti sa votati pe 10 iunie alianta USL singura care recunoaste si promoveaza principiile si dezideratele monarhiei.

Numai monarhia  schimba in bine Romania!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s